Jeg præsterer mig på altid at give en ærlig, lyttende og konkret konsultation, hvor evnen til at lytte til kundens ønsker er alt overskyggende.

Jeg bestrider mig på at sætte et personligt præg boligen. At udfordre kunden til at gå væk fra de ”sikre” og kedelige valg, til nogle mere vovede og personlige. Forslag som stadig er enkle, lette, og konkrete at føre ud i livet. Vigtigst af alt, det skal stadig føles som deres hjem, blot med et nyt frisk pust.

Denne familie kontaktede mig i forbindelse med en stor ombygning og renovering af deres nye hjem. Med masser af lys i boligen, blev naturen inviteret indenfor med brug af planter og grønne farver. Etiketten af farver og tapet blev også brugt i det moderne hjem, for at give hjemmet noget varme og nytænkende.

Det blev til et godt samarbejde med farver i fokus, for at skabe et personligt hjem der samtidig kunne bruges.