Jeg er nok ikke den eneste der oplever, at dagene går stærkere end man kan nå at tælle dem. -Og hvem vil gå glip af weekenden?  Men derfor behøver en kalender ikke kun at være en praktisk ting, den kan sagtens være dekorativ og sjov for hjemmet samtidig med.

House Doctor har designet en evighedskalender i træ, der ikke alene er praktisk, fordi du kan genbruge den år efter år, den er også elegant i det stilrene nordiske look, der gør den brugbar i de fleste hjem og rum.

Hvis du derimod er mere til det dekorative, kan månekalenderen fra Paper Collective give lidt ekstra farve til hjemmet. Månekalenderen består af 12 flotte illustrationer, der viser månens faser i løbet af året, som du nemt kan bruge til kreativ vægdekoration.

En kalender kan efterhånden købes i mange afskygninger, og ikke alle sammen er lige pæne at se på. Men heldigvis kommer flere og flere designere med deres bud på, hvordan en kalender kan se ud, der gør dagene lidt sjovere at følge med i.

Kalender af House Doctor Kalender af Paper Collective Kalender Hay Calender by L'atelier d'exercices