Jeg har sagt det før og gør det igen, entréen er stadig det vigtigste rum i boligen. Det er det første rum du ser, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Det er det første rum dine gæster møder, når de besøger dig og dit hjem, så hvorfor ikke allerede dér give dit hjem et lækkert udtryk med nogle fede løsninger og et stilrent look?

Mange ser måske i højere grad entréen som et rum, hvor det bare skal være praktisk indrettet, så man kan komme af med sit overtøj og sine sko hurtigt og nemt, på trods af ofte pladsmæssige udfordringer, der gør entréen til et rum mange vælger at overse.

Entréen skal være et rum, hvor gæsten kan føle sig velkommen og samtidig har en hyggelig atmosfære. – Og det kan altså sagtens kombineres med det praktiske. Hvordan man gør det, er der mange løsninger på. For lige så forskellige vi mennesker er, lige så forskellige er vores hjem også. Hjemmet skal afspejle hvem vi er som person.

Her er lidt inspiration til, hvordan man kan gøre det, men har du brug for yderligere hjælp, vil jeg gerne hjælpe dig med, at finde din stil til dit hjem.

Opslag3 Opslag 3.1 Opslag 3.2