I den seneste tid, har specielt tekstiler set deres vej tilbage til hjemmet. Vi har set det med gulvtæpper, puder og betrukket møbler. Det kan give fornemmelsen af luksus og storladenhed, som man specielt har set det i USA.

Nu viser samme tendens sig også på gardinfronten. Her har de modige mulighed for, at bestille store, lange og tunge gardiner i lækre farver og materialer hjem til sin bolig. Disse gardiner kan give en rar følelse af varme, når du træder ind i et rum og endda også fungere som en rumdeler eller afskærmning, hvis behovet opstår.

Du behøver ikke nødvendigvis at eje en stor villa for at have gardiner af denne type. Mange lejligheder kan ofte fremstå golde og grå, og her vil der være mulighed for, at hænge flotte gardiner op i en lækker farve for at tilføre lidt ekstra luksus til hjemmet.

Bil2 Bil1