Tekstiler i boligen var for få år siden et par puder i sofaen og måske en plaid. Men nu har vi gulvtæpper, lange gardiner, møbler med polstring og tæpper på væggen i mange hjem. Hvem skulle tro, at vægtæpperne fra 70erne nogensinde skulle finde vej frem igen ? Nu ser vi vævede, hæklede, strikkede, knyttede og broderede former igen. Vægtæppet bruges som et kunstværk og kan købes i mange former – og kvaliteter. De kan være indrammet, eller broderet eller det kan være smukke vintageværker. De skaber varme og hygge i din bolig Og kan osse hjælpe på akustikken i et rum. De moderne vægtæpper kan feks være gobeliner, der lyser i mørke. Eller de kan være inspireret af klassiske gobeliner.

#Indretning

#Indretnu

#Vægtæpper

#Vintage

#Bolig

#Klassisk

#Gobeliner

#Moderne

Vægtæpper 1

Vægtæpper 2