Som indretningsarkitekt er mine tanker og ideer ofte inde over reuse, omtanke og CSR. Det er fedt at arbejde med møbler og materialer der er skabt i den ånd. Genbrug er hot og det giver osse indretningen et mere personligt udtryk.

Smid det ikke ud – smid det på gulvet – Det er den grundlæggende ide som Rug Solid har – ved at bruge affald til at producere nye tæpper. Tæpper af plastic, af læder eller af bomuld. Rester fra modeindustrien eller decideret affald.

Virksomheden indsamler, udvælger, farvekoordinerer, opskærer og klipper millioner af skind- og bomuldsrester, brugte cykelslanger og plastflasker. Med flittige hænder forvandles affaldet til unikke tæpper.

Bonusinfo: Hvad er CSR ? Forkortelsen betyder Coperate social responsibility, altså virksomhedens miljømæssige og sociale ansvar.

#indret med

#genbrug

#CSR

#bæredygtighed

#recycle

#omtanke

#danskdesign

#rugsolid

#reuse

Rug Solid1

Rug Solid2