Det kan være rigtigt svært at vælge den rigtige farve til et rum.

“Valg af farver rafler man ikke om. Det bør være en bevidst beslutning. Farver har mening og funktion”  – Verner Panton

Rigtig mange mennesker synes, at det er svært at vælge farver til boligen, og det kan også være vanskeligt at træffe det rigtige valg. Der er mange faktorer, som spiller ind på farvevalget, og stort set alle rum er forskellige.

Det var ikke den den nemmeste opgave, da jeg skulle finde farver til plejehjemmet. Farven må ikke være en modefarve, for den skal holde i mange år. Den skal virke beroligende og ikke virke kold og farven skal osse kunne opfattes af de gamles øjne.

Sådan kom løsningen til at se ud.

plejehjem
Bonusinfo:

Verner Panton (1926-1998) var en dansk designer og en af de mest toneangivende designere i 1960’ernes Europa. Han er mest kendt for sine møbler og lamper. Han var meget eksperimenterende og brugte nye produktionsmetoder og nye materialer som stål, plastic og glasfiber.

#Verner Panton#

#Farvevalg#

#Bolig#

#Plejehjem#