Når mine kunder booker en konsultation, kan nogle blive i tvivl om hvad man egentlig får og hvordan sådan et møde forløber. Derfor har jeg skabt pakkeløsninger – som jeg ved med mine mange års erfaring – vil fungere godt – for de fleste.

For mange vil en 2 timers konsultation være det helt rigtige, hvor du kan få – lige præcis den inspiration du står og mangler.

Nogle vil gerne have ideerne visualiseret, så det er muligt enten at få en tegning eller et møbeloplæg.

I denne opgave er det en familie på Christianshavn, der ikke rigtigt kunne få børneværelser, soveværelse og moderne livsstil – til at hænge sammen. Når man ikke ønsker alt for stor indgriben i lejlighedens stuk og sjæl, og samtidig har få rum på mange kvadratmeter, skal der nytænkning til.

Her har jeg løst opgaven, ved at skabe en drejelig TV-væg. Den løste familiens ønske om at tv’et ikke skal være dominerende, når vi ikke ser på det.
Derudover et indbygget modul, som både fungerer som sofa, legeområde og til opbevaring.

Opdeling-af-rum