Bor du i nærheden af Farum? Og har du brug for en indretningsarkitekt, som igennem mange år har samlet sig en hel del erfaring med mange forskelligartede projekter? Så hiv fat i mig!

I løbet af mine 20 år i branchen har jeg som indretningsarkitekt arbejdet med indretning af rum, og jeg sætter altid kunden i fokus. Det handler om kundens behov og ønsker – hvad er det, de vil frem til? – og det er mit omdrejningspunkt for opgaven. Jeg er ikke bundet af leverandører, og jeg vælger derfor de forskellige materialer og møbler i projekterne, så løsningen altid er tilpasset den specifikke kunde og dennes behov.

Jeg bidrager med hjælp til alle slags indretninger – både til de store og mindre projekter, men jeg yder også rådgivning, hvis kunden blot har brug for en professionel til at kigge på forslag og idéer. Mit mål er at skabe løsninger, som varer længe i livet – om jeg er med hele vejen igennem eller kun på en del af projektet. 

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dit behov og dine ønsker til indretningen, og så finder vi sammen ud af, hvordan projektet skal forløbe. Jeg glæder mig!

Se også
Nordsjælland
Frederikssund
Hellerup