Vi yder som indretningsarkitekt professionel hjælp til indretning. 

Som indretningsarkitekt har jeg projekter mange forskellige steder. Et sted der har mange unikke boliger, er Helsingør. Helsingør byder på mange forskellige boligtyper og arbejdspladser, som alle kræver en forskellig indretning. Uanset hvilken virksomhed eller boligtype du har, er Indret.nu klar til at hjælpe med både store og små indretningsprojekter. 

Det du får ud af at bruge en professionel indretningskonsulent til dine indretningsprojekter, er en masse erfaring og nogle stærke værktøjer, der hjælper Jer med at få den rette indretning til Jeres behov, stil og bolig eller lokaler. Jeg snakker med Jer, hører på Jeres ønsker og idéer, og kommer selv med forslag til hvad der kan gøres. Du kan se mere om hvordan jeg arbejder inde på Indret.nu, hvor du også kan se eksempler på tidligere projekter, samt se hvilke forskellige typer hjælp til indretning jeg kan tilbyde til Jer. 

Få hjælp til indretning i Helsingør

Der er ingen opgaver, der er for små eller for store til at få professionel indretningshjælp til. Nogle har måske bare behov for et par mindre idéer til hvordan de kan få mere ud af deres indretning, eller få mere plads med anderledes opbevaringsløsninger, og andre har måske behov for en omstændig plan for en gennemgående renovation eller modernisering.

Se også
Frederiksberg
Hellerup
Nordsjælland