Få et nyt syn på din indretning 

Frederiksberg er en smuk by midt i København, hvor der er fyldt med gamle herskabslejligheder, moderne penthouse-lejligheder, små københavnerlejligheder, flotte villaer og erhvervslokaler. Hvis du har brug for hjælp til indretning fra en professionel indretningsarkitekt, så er Indret.nu klar til at realisere dine drømme. 

Gennem mit arbejde som indretningskonsulent har jeg bred erfaring med forskellige typer af boliger og arbejdspladser. Nogle af de forskellige typer på Frederiksberg, som er nævnt ovenfor, er bare en del af de opgaver jeg har beskæftiget mig med. 

Når det handler om indretning, er det vigtigt at finde den rette stil. Stilen skal både passe til bygningens udseende og alder, men også afspejle beboernes smag eller virksomhedens identitet. Netop den indretning kan være svær for mange at ramme plet på, men det er det, jeg som indretningsarkitekt kan hjælpe Jer med. Jeg synes det er vigtigt at bevare sjæl og charme, hvis det fx er en flot ældre bygning, men jeg kan godt lide at give det et moderne tvist. 

Få hjælp til indretning af en indretningskonsulent på Frederiksberg

Står du foran en større renovation, kan det være en god idé at få professionel hjælp til indretning på forhånd, så der er en færdig plan over hvad der skal ske, og måske nogle nytænkte løsningsforslag.

Se også
København
Nordsjælland
Hellerup