Få indretningen til at harmonere

Har du boet i dit nuværende hjem i Greve i mange år og har derfor fået samlet til dig af flere stilarter, som tilsammen virker rodet? Eller er du lige flyttet sammen med din partner og har derfor brug for en fælles stilart i indretningen? Så kan jeg som indretningsarkitekt hjælpe dig. 

Ovenstående er blandt andet nogle af de projekter, som jeg beskæftiger mig med i 2670 Greve. Det kræver ikke nødvendigvis, at I skal investere i nye møbler – det eksisterende interiør kan tit skabe et nyt look, og det er her, at jeg kan bidrage med mit store kendskab til indretningsverden. Ud fra din personlige stil, din boligs rammer og din nuværende indretning kan jeg skabe den helt rigtige løsning for dig.

Efter mine manges års erfaring som indretningsarkitekt har jeg set lidt af hvert og er derfor ekspert i indretning af private hjem. Til start sætter jeg mig ind i jeres ønsker og behov til indretningen, hvorefter jeg så udvikler et oplæg, som I enten selv kan vælge at arbejde ud fra, eller jeg kan være med til det sidste. Det afhænger af, hvad I ønsker, og den dialog kan vi tage helt uforpligtende.

Se også
Roskilde
København
Hellerup