Kunden er altid i centrum hos mig

Holder du til i Frederikssund og ønsker, at der skal ske noget nyt med dit hjem eller måske din arbejdsplads? Så kan jeg som indretningsarkitekt i Indret.nu hjælpe dig! 

De sidste 20 år har jeg beskæftiget mig med indretning af rum, og jeg har derfor stor erfaring inden for faget. Min fornemmeste opgave er at gøre mine kunder tilfredse ved at sætte dem i fokus og i samarbejde få skabt en løsning, som opfylder deres behov og ønsker.

Mit arbejde som indretningsarkitekt har udelukkende kundens mål med indretningen som omdrejningspunkt, og jeg har et stort netværk af samarbejdspartnere, som kan supplere mig, så jeg har mulighed for at arbejde med en så bred type af indretningsprojekter som muligt. Mine kunder skal have lov til at drømme stort, og så vil jeg gøre mit bedste for at opfylde de drømme.

Bor du i 3600 Frederikssund, så tag fat i mig, og så tager vi en snak om, hvordan vi kan opfylde dine ønsker – hvad end du blot har brug for inspiration, en stor makeover eller noget midt i mellem.

Se også
Gilleleje
Frederiksberg
Helsingør