I forlængelse af mit sidste opslag, Fang blikket!, vil jeg fortsætte med at forklarer om nogle af de arbejdsmetoder jeg benyttter mig af, når jeg får arbejdsopgaver, som skal være særprægede, unikke og ikke mindst fængende.

Som jeg omtalte i det forrige opslag, spiller figurer og farver store roller mht. til at skille sig ud. Forskelle i design kan være med til at fange folks opmærksomhed, hvorfor stærke kontraster ofte er mit “go-to”-værktøj, når det kommer til fængende indretning.

Dog har jeg en anden metode, som jeg ofte også benytter mig af. Ligesom med kontrasterne, prøver denne metode at lade noget skille sig ud fra noget andet – men denne metode bygger i højere grad på abstrakt tænkning og fænomener.

Forestil dig et vægskab. Når jeg benytter denne metode, så spørger jeg ofte mig selv om noget i retning af “Hvordan ser et vægskab ud for mig?”. Min umiddelbare forestilling vil være en boks med en eller to låger, placeret fast monteret på væggen. Så kommer næste skridt i metoden – hvor man stiller sig selv spørgsmålet – “hvordan kunne et skab ellers se ud?” Eller “hvordan ser et skab ikke ud?”. Meningen med dette, er at man skal forsøge at tænke ud af boksen – og genoverveje sit design. Når du har skabt dig nogle ideer, så kan man gå igang med at lede efter skabe der ville passe ind i sit design.

På ovenstående billede, gjorde jeg mig først og fremmest nogle tanker om, at jeg ville skabe et skævt design. I modsætning til det traditionelle og strømlinede vægskab forsøgte jeg, at skabe en mere dynamisk opsætning. Hertil fandt jeg de skabe, jeg mente passede bedst ind i designet. Her er der tale om Frame Reoler – By Lassen i forskellige nuancer.

Denne metode kan bruges i alle indretningsbaserede sammenhænge, og det er noget jeg har mange års erfaring med. Kunne du tænke dig noget lignende i dit hjem eller firma, så kan jeg anbefale en konsultation hos Indret.nu. På den måde kan jeg nemt, assistere dig og hjælpe dig i mål med dit projekt. Du kan kontakte Indret.nu på facebook eller over mail: [email protected], hvis du ønsker professionel assistance til dit fremtidige indretningsprojekt.