Hjemmearbejdsplads med opbevaring.

Mangler du en hjemmearbejdsplads?

Læs med her, og få tips til at indrette den rette hjemmearbejdsplads til dit behov. Nogle har måske brug for en lille hjemmearbejdsplads, der ikke tager for meget plads, og blender ind i indretningen. Andre har måske brug for et større setup med to arbejdspladser og ekstra opbevaring.

Fælles hjemmearbejdsplads med to pladser

Er I flere, der skal arbejde hjemme på samme tid, kan det være en fordel at indrette et hjemmekontor med to pladser, eller en stor arbejdsplads, som I begge kan sidde ved.

Her kan pladsen omkring med fordel benyttes som ekstra opbevaringsplads. Det kan både være kontoropbevaring, eller ekstra opbevaring af alt muligt andet. Det er en god idé at bruge pladsen under bordet til opbevaring, da man alligevel ikke selv fylder det hele.

Når man indretter en fælles hjemmearbejdsplads, er det vigtigt at vælge et bord der er rigeligt stort.

 

Dobbelt hjemmearbejdsplads med fælles skrivebord.

Billede fra Extraspace.com

 

Hjemmearbejdsplads med sort væg og bordplads i træ

Ofte breder man sig når man arbejder, og lige har hentet en kop kaffe, sidder med en stak papirer, og har en blok liggende ved siden af.

Minimalistisk og moderne hjemmekontor

Denne løsning egner sig godt til dem, der ikke har brug for super meget bordplads, og som gerne vil have en trendy og flot hjemmearbejdsplads.

En simpel og moderne opsætning som denne, kræver egentlig kun en lækker bordplade, noget stålwire, en stol og dekoration. Man kan nemt tilpasse størrelsen på denne type arbejdsplads, ved at vælge en større eller mindre bordplade.

Denne type hjemmearbejdsplads passer perfekt ind i et værelse eller i en stue. På billedet er der sat et sort gitter op som opslagstavle og vægdekoration, men her kan man selv finde noget der passer ind i ens indretning. Fx en anden form for opslagstavle, en stor plakat i ramme eller et par dekorative hylder.

Hjemmekontor med god plads

Har du god plads til at indrette en hjemmearbejdsplads, så udnyt det!

Prioriter at lave en masse opbevaringsplads. Opbevaringsplads er en af de vigtigste ting at have, hvis man gerne vil holde orden. Har man ikke plads til at pakke sine ting væk, så kommer de til at ligge fremme og rode.

Sørg for at lave din arbejdsplads rar at sidde ved. Hvis du har en ryddet, flot og indbydende hjemmearbejdsplads, bliver du automatisk mere produktiv når du sidder der. Brug små pyntegenstande til at gøre det mere hyggeligt, men sørg for at holde det på et minimalt niveau, så det ikke roder og forstyrrer.

Hvis du har brug for mere inspiration eller hjælp til indretning af hjemmearbejdsplads, så tag endelig kontakt for en uforpligtende snak!