Fællesområde på skole

Plads til at fordybe sig

På en skole er det super vigtigt at have nogle gode fællesområder, der lægger op til socialt samvær. Men der skal også være plads til at fordybe sig. Enten for sig selv, eller i en gruppe. Dette gælder uanset om der er tale om en folkeskole, ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse.

En god måde at sikre mere ro i et fællesområde, er at dele det op med rumdelere, og lave plads til at en gruppe kan sidde og arbejde i fred.

Fællesområde på skole

Runde borde inkludere alle

Når man indretter fællesområder, er der nogle små tips og tricks til at forbedre fællesskabet. Et af dem er at bruge runde borde. Det gør at alle rundt om bordet er lige i gruppen, ingen skal sidde på hjørnet, for enden eller bag ryggen på de andre. Det er også nemmere lige at klemme en ekstra stol ind ved et rundt bord.

Tag endelig kontakt for at få hjælp til at skabe et godt fællesområde og et godt socialt miljø. Det er både aktuelt for skoler og arbejdspladser.

 

Fællesområde på skole