At tilføje et sort finish til sit hjem behøver ikke nødvendigvis at være lig med et mørkt og kedeligt hjem. En sort detalje kan markere, understrege eller tydeliggøre noget, som du mener er værd at bemærke. Det kan også give det grafiske udtryk, der kan stå i skærende kontrast til resten af hjemmet. Væggene er oplagt at hive fat i. Det er fladerne i hjemmet, det ofte uberørte og upersonlige. Her har du rig mulighed for at vise, hvor kreativ du kan være med den sorte farve på den hvide væg.

I dag er der mange forskellige tapetmønstre i det sort/hvide look, der både kan være sjove at se på, men også konservativt alt efter, hvilket udtryk du vil have frem i dit rum.

Men du kan også bruge andet end tapet. Den geometriske væglysestage til fyrfadslys fra Menu giver væggen et geometrisk udtryk med de tydelige og rene sorte linjer uden nødvendigvis, at hive de helt store malerier eller tapetruller frem. Du kan både bruge den enkeltvis, men også sammensætte flere, og danne dit helt eget grafiske design.

Du kan også dekorere med fliser. Fliser behøver nemlig ikke kun, at være noget du ser ude på badeværelset eller bag komfuret i køkkenet. Prøv at sammensætte forskellige mønstre og placer dem dekorativt på væggen i stuen eller i gangen. På billedet længere nede ses fliser fra Arttiles, hvor der er blandet forskellige udtryk sammen i én udsmykning, men hvor den sorte farve går igen på dem alle.

IMG_4811 IMG_4816 IMG_4812 IMG_4813 IMG_4814 IMG_4815